A Munka ünnepe, az Esélyegyenlőség Napja, valamint a Nemzetközi Családi Nap alkalmából Herczog László szociális és munkaügyi miniszter és Korózs Lajos államtitkár szakmai elismeréseket adott át május 21-én, csütörtökön a tárca ünnepi rendezvényén, Budapesten.

 

A díjazottak közt a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (FSZH) munkatársai és az Észak-magyarországi Regionális Képző Központ dolgozói is szerepeltek: két kollektíva, valamint három személy vehetett át kitűntetést.

 

Miniszteri Elismerő Oklevéllel két főosztályunkat is kitűntették az „Út a munkába” program területén együttesen kifejtett eredményes, példamutató munkájuk díjazásaként. A szakmai elismeréseket az FSZH Szociális Főosztályának képviseletében Kovács Ibolya főosztályvezető, míg a Foglalkoztatási és Szolgáltatásfejlesztési Főosztály kollektívájának képviseletében pedig Lőrinc Leó főosztályvezető vették át.

 

Péter Ferenc, az FSZH főigazgatói tanácsadója a foglalkoztatáspolitikai irányítás területén közel két évtizeden át végzett kiemelkedő szakmai munkájának elismeréséül Miniszteri Dícséretben részesült.

Szintén Miniszteri Dícsérettel ismerték el az Észak-magyarországi Regionális Képző Központ  (Miskolc) két munkatársának eddigi szakmai tevékenységét is. A szakképző és felnőttképző intézmények munkájának segítése területén kifejtett példamutató munkájáért Lakatos Judit, felnőttképzési referens, valamint az informatikai rendszerek fejlesztése területén két évtizeden át kifejtett színvonalas szakmai munkájáért Molnár Gábor, számítástechnikai szervező részesültek az elismerésben.

 

A díjazottak teljes névsorát a Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapján olvashatják.

 

A kitüntetetteknek ezúton is gratulálunk!

 

 

Budapest, 2009. május 25.