A HEFOP 1.2 intézkedés Képzési komponensének évértékelő megbeszélésére 2007. november 28-29-én, Ráckevén került sor, amelyen a képzési programok tananyagait összeállító és a képzéseket megtartó belső trénerek, a komponens munkáját segítő képzésszervezők/tanácsadók, a komponenskoordinátor és Felső-Farkas Mónika komponensvezető vettek részt.

 

A 2007. év képzési programjai a folyamatosan zajló informatikai képzések kivételével:

 

- Az ifjúsági partnerszervezetekkel történő kapcsolatépítő képzés utánkövető programja (3.2.1 projekt).

- A roma civil szervezetek, a megyei önkormányzatok és az ÁFSZ romareferensei 2006. évi képzésének utánkövető programja (3.2.2 projekt).

- A HEFOP kirendeltségek új vezetői számára képzés az új szolgáltatási modellről (3.3.4 projekt).

- A hatvan HEFOP kísérleti kirendeltség munkatársai számára képzés az új szolgáltatási modellről (3.3.4 projekt).

- A húsz Phare mintakirendeltség munkatársai számára utánkövető képzés az új szolgáltatási modell gyakorlati alkalmazásának tapasztalatairól (3.3.2 projekt).

- A regionális foglalkoztatási főosztályok főigazgatóinak és helyetteseinek, valamint a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgató-helyetteseinek és egyes főosztályvezetőinek a munkáját segítő titkárnők képzése.

Gspann Dániel

képzésszervező

(FSZH)

 

A felsorolt programokon összesen ezeregyszáznyolcvannégy fő vett részt.

 

Az évzáró értekezleten Felső-Farkas Mónika komponensvezető megköszönte a képzések szervezésében, koordinálásában, megtartásában résztvevők munkáját és egyben felkérte a tréneri team-et a 2008. évre tolódott programokban való közreműködésre.