2010. május 6.

Tisztelt Szolgáltatók!

 

Szeretettel meghívjuk Önöket a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által megrendezésre kerülő TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK számára szervezett konferenciára.

 

A konferencia helyszíne:

Novotel Hotel, Szeged

6721 Szeged, Maros utca 1.

 

A konferencia időpontja:

2010. május 12-13.

 

A konferencia részletes programját mellékletben csatoljuk.

 

Az FSZH 2009. január 1-től állami feladatellátás szervezésének keretében végzi a támogató szolgálatok és közösségi ellátások pályáztatásának, finanszírozásának és szakmai segítségnyújtásának feladatát. Ehhez kapcsolódóan szakmai rendezvényeken, szakmai fórumokon szeretné a szolgáltatók felkészültségét javítani, az ellátás szakmai tartalmát, dokumentációs rendjét egységesíteni.

 

A finanszírozási időszak eddig eltelt időszakának tapasztalatira építve szeretnénk a lehetőségek továbbgondolását feldolgozni a 2 napos programban.

A konferencia tartalmasabbá tételéhez kérjük Önöket, hogy a saját szolgáltatásuk tekintetében felmerült szakmai kérdéseket, ötleteket és technikákat szíveskedjenek megosztani a résztvevőkkel. A szekciók ehhez illeszkedve interaktív módon kerülnek megrendezésre, alapozva a részt vevő szakemberek aktív részvételére.

 

A program tervezése során hangsúlyt fektettünk arra, hogy mind a 60 fő részvétele forgó rendszerben biztosítva legyen mind a 3 szekcióban, így adva teret mindenki ötletének, felvetésének figyelembe vételére.

 

A program tartalmának megfelelően kérjük, hogy a gyakorlati szakmai munkában jártas munkatársak legyenek delegálva a szolgáltatás részéről.

 

 

A meghívottak számára a részvétel térítésmentes, a személyenkénti 32.078 Ft költséget a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal vállalja.

 

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik a 2010. március 17-18-án Debrecenben megrendezett támogató konferencián helyhiány vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni.

 

A szakmai tanácskozáson való részvétel 5 kreditpontot ér.

 

A jelentkezők részére minden esetben visszajelzést küldünk, csak a jóváhagyott visszajelzés birtokában tudjuk fogadni a résztvevőket.

 

 

Budapest, 2010. május 06.

Üdvözlettel:

Kovács Ibolya
főosztályvezető sk.