Felhívjuk a Kedves Fenntartók, Szolgáltatók figyelmét, hogy a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által megrendezésre kerülő szociális foglalkoztatás 2010. évi országos konferenciájára a regisztráció betelt!

 

MEGHÍVÓ

 

Tisztelt Fenntartók és Intézmények!

 

Szeretettel meghívjuk Önöket a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által megrendezésre kerülő szociális foglalkoztatás 2010. évi országos konferenciájára.

 

A konferencia helyszíne:  Teleki Kastélyszálló

                                                Solt, Kalimajor 1.

 

A konferencia választható időpontjai:  2010. november 25.

                                                                        2010. november 26.

 

A konferencia részletes programját mellékletben csatoljuk.

 

Az FSZH 2010. január 1-től állami feladatellátás szervezésének keretében végzi a szociális foglalkoztatás pályáztatásának, finanszírozásának és szakmai segítségnyújtásának feladatát.

Ehhez kapcsolódóan a konferencia során áttekintésre kerülnek többek között a szakmai irányelvek, a gyakorlati megvalósítás hazai és német példái, a helyszíni ellenőrzés tapasztalatai, az éves elszámolás és a fejlesztési pályázat kérdései.

A finanszírozási időszak eddig eltelt időszakának tapasztalataira építve szeretnénk a lehetőségek továbbgondolását feldolgozni a konferencia programjában.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a korlátozott férőhelyek tekintetében intézményenként 2 fő jelentkezésére van lehetőség. A konferencia mindkét napján ugyanaz a program kerül megrendezésre, ezért kérjük a jelentkezési lapon jelöljék meg, melyik napon kívánnak részt venni. Jelentkezési határidő: 2010. november 12. napja 12 óra.

A programnak megfelelően kérjük, hogy a gyakorlati szakmai munkában jártas szakember legyen delegálva a fenntartó, illetve intézmény részéről.

 

A meghívottak számára a részvétel térítésmentes.

 

Az érkezés és regisztráció időpontja 9:00-9:30-ig tartó időtartam. Amennyiben egyedi szállásigényük van, a Kastélyszálló szervezőit Deák Supola Mónikát keressék munkanapokon 8-15 óráig az alábbi elérhetőségeken: 06 78 446-160, 06 30 639-2409.

 

A jelentkezők részére minden esetben visszajelzést küldünk. A rendezvényen történő regisztrációhoz kérjük, hogy a visszaigazolást feltétlenül hozzák magukkal!

 

 

Budapest, 2010. november 5.

                                                                      

Üdvözlettel:

 

Kovács Ibolya
főosztályvezető sk.