MEGHÍVÓ

kelet-magyarországi és közép-magyarországi régió támogató szolgáltatásai részére

 

 

Tisztelt Szolgáltatók!

 

 

Szeretettel meghívjuk Önöket a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által megrendezésre kerülő TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK számára szervezett konferenciára.

 

A konferencia helyszíne:      Kálvin Hotel Debrecen

                                                   4026 Debrecen, Kálvin tér 4.

A konferencia időpontja:      2010. március 17-18.

 

 

A konferencia részletes programját mellékletben csatoljuk.

 

Az FSZH 2009. január 1-től állami feladatellátás szervezésének keretében végzi a támogató szolgálatok és közösségi ellátások pályáztatásának, finanszírozásának és szakmai segítségnyújtásának feladatát. Ehhez kapcsolódóan szakmai rendezvényeken, szakmai fórumokon szeretné a szolgáltatók felkészültségét javítani, az ellátás szakmai tartalmát, dokumentációs rendjét egységesíteni.

 

A finanszírozási időszak eddig eltelt időszakának tapasztalatira építve szeretnénk a lehetőségek továbbgondolását feldolgozni a 2 napos programban.

A konferencia tartalmasabbá tételéhez kérjük Önöket, hogy a saját szolgáltatásuk tekintetében felmerült szakmai kérdéseket, ötleteket és technikákat szíveskedjenek megosztani a résztvevőkkel. A szekciók ehhez illeszkedve interaktív módon kerülnek megrendezésre, alapozva a részt vevő szakemberek aktív részvételére.

 

A program tervezése során hangsúlyt fektettünk arra, hogy mind a 60 fő részvétele forgó rendszerben biztosítva legyen mind a 3 szekcióban, így adva teret mindenki ötletének, felvetésének figyelembe vételére.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a konferencián 60 főt áll módunkban fogadni, ezért szolgáltatónként csak egy fő jelentkezését várjuk.

A program tartalmának megfelelően kérjük, hogy a gyakorlati szakmai munkában jártas támogató szolgálat vezetője vagy a szervezet módszertani munkatársa legyen delegálva a szolgáltatás részéről.

 

 

A meghívottak számára a részvétel térítésmentes, a személyenkénti 32.078 Ft költséget a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal vállalja.

 

 

 

 

Kizárólag a kelet-magyarországi támogató szolgálatok szakembereinek jelentkezését tudjuk fogadni, illetve azon közép-magyarországi támogató szolgálatok szakembereit várjuk, akik a 2009-es Balatonboglári támogató konferencián nem tudtak részt venni.

 

A szakmai tanácskozáson való részvétel 5 kreditpontot ér.

 

A jelentkezők részére minden esetben visszajelzést küldünk, csak a jóváhagyott visszajelzés birtokában tudjuk fogadni a résztvevőket.

 

 

Budapest, 2010. március 05.

 

 

                                                                      

Üdvözlettel:

 

 

Kovács Ibolya
főosztályvezető sk.