Támogató szolgáltatást, pszichiátriai betegek részére közösségi alapellátást valamint szenvedélybetegek részére közösségi alapellátást nyújtó szolgáltatók finanszírozási szerződésének II. számú melléklete: 2011. 01.01-től Kötelezően vezetendő dokumentáció a szolgáltatás működtetéséhez

2010. december 28.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Fenntartókat és Szolgáltatókat, hogy 2011. január 01-től a támogató szolgáltatást valamint közösségi alapellátást nyújtó szolgáltatók esetében a kötelezően vezetendő dokumentáció megváltozik. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztálya valamint a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a finanszírozási szerződés mellékletét képező - kötelezően vezetendő dokumentumokat 2011. január 01-től az alábbi formában határozza meg:

 

A finanszírozási szerződés II. számú mellékletét képező kötelezően vezetendő dokumentációkból kikerültek a hatályos jogszabályok által előírt dokumentumok, tehát azokat a kötelezően vezetendő dokumentációkon felül a jogszabályok alapján az abban meghatározott tartalommal szükséges vezetni. A dokumentációnak nem része az éves elszámoló lap, azt továbbra is a Szociális szolgáltatások elektronikus pályázati rendszere útján kell elkészíteni.

 

 

 

 

Budapest, 2010. december 28.