2009. október 7.

Tisztelt Szolgáltatók!

 

 

Szeretettel meghívjuk Önöket a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által megrendezésre kerülő TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK számára szervezett konferenciára.

 

A konferencia helyszíne:

Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

8630 Balatonboglár, Hunyadi u. 96/a.

 

A konferencia időpontja:

2009. október 19-20.

 

A konferencia részletes programját mellékletben csatoljuk.

 

Az FSZH 2009. január 1-től állami feladatellátás szervezésének keretében végzi a támogató szolgálatok és közösségi ellátások pályáztatásának, finanszírozásának és szakmai segítségnyújtásának feladatát. Ehhez kapcsolódóan szakmai rendezvényeken, szakmai fórumokon szeretné a szolgáltatók felkészültségét javítani, az ellátás szakmai tartalmát, dokumentációs rendjét egységesíteni.

 

A finanszírozási időszak eddig eltelt időszakának tapasztalatira építve szeretnénk a lehetőségek továbbgondolását feldolgozni a 2 napos programban.

A konferencia tartalmasabbá tételéhez kérjük Önöket, hogy a saját szolgáltatásuk tekintetében felmerült szakmai kérdéseket, ötleteket és technikákat szíveskedjenek megosztani a résztvevőkkel. A szekciók ehhez illeszkedve interaktív módon kerülnek megrendezésre, alapozva a részt vevő szakemberek aktív részvételére.

 

A program tervezése során hangsúlyt fektettünk arra, hogy mind a 64 fő részvétele forgó rendszerben biztosítva legyen mind a 3 szekcióban, így adva teret mindenki ötletének, felvetésének figyelembe vételére.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a konferencián 64 főt áll módunkban fogadni, ezért szolgáltatónként csak egy fő jelentkezését várjuk.

A program tartalmának megfelelően kérjük, hogy a gyakorlati szakmai munkában jártas támogató szolgálat vezetője vagy a szervezet módszertani munkatársa legyen delegálva a szolgáltatás részéről.

 

A meghívottak számára a részvétel térítésmentes, a személyenkénti 24.000 Ft költséget a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal vállalja.

 

Kizárólag a nyugat-magyarországi és közép-magyarországi (nyugati részének) támogató szolgálatok szakembereinek jelentkezését tudjuk fogadni.  

 

A kelet-magyarországi támogató szolgáltatások és a fennmaradó közép-magyarországi területek támogató szolgálatainak későbbiekben, a keleti országrészben kívánunk konferenciát szervezni.

 

A jelentkezők részére minden esetben visszajelzést küldünk, csak a jóváhagyott visszajelzés birtokában tudjuk fogadni a résztvevőket.

 

 

 

Budapest, 2009. október 07.

 

 

                                                                      

Üdvözlettel: 

     Kovács Ibolya
főosztályvezető sk.