Tisztelt Látogató!

 

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által nyújtott szolgáltatásokkal, ellátásokkal és támogatásokkal kapcsolatos kérdésekben a területileg illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal foglalkoztatási főosztályától, illetve a helyileg illetékes járási (fővárosi kerületi) hivatal foglalkoztatási osztályától kaphat leggyorsabban választ.
A fővárosi és megyei kormányhivatal foglalkoztatási főosztályának illetve a járási (fővárosi kerületi) hivatal foglalkoztatási osztályának személyes, telefonos és elektronikus úton történő megkereséséhez aszervezet.munka.hu illetve illetekes.munka.hu linken tájékozódhat.

A szakképzéssel és felnőttképzéssel kapcsolatos kérdésekben a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakkepzes@lab.hu illetve a felnottkepzes@lab.hu e-mail címére küldött levelével kaphat leggyorsabban választ.

Az online és elektronikus felületek használatával kapcsolatos kérdéseivel a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Munkaerőpiaci Informatikai Igazgatóság hd@lab.hu e-mail címére küldött levelével kaphat leggyorsabban választ.

A Virtuális Munkaerőpiac Portál használatával kapcsolatos kérdéseivel a vmp@lab.hu e-mail címre küldött levelével kaphat leggyorsabban választ.

A foglalkoztatáspolitika aktuális híreiről a magyar kormány hivatalos weboldalának Pénzügyminisztérium Foglalkoztatáspolitikáért és Vállalati Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság oldalán tájékozódhat.

A munkavédelmi hatóság és munkaügyi hatóság aktuális híreiről a Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztály és a Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály oldalán tájékozódhat.

A szakképzés és felnőttképzés aktuális híreiről a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal oldalán tájékozódhat.
 
A közfoglalkoztatás aktuális híreiről a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási portáljáról tájékozódhat.