Egy lépéssel közelebb

 

Állásajánlatok, felsőfokú képzések, nyelvtanfolyamok, nemzetközi továbbtanulási lehetőségek, szakmai előadások, tanácsok és tippek az álláskereséshez.

 

Ezeket kínálja a HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok, Magyarország legnagyobb független állás- és képzési vására

2008. október 16. és 17. között

a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

 

A rendezvényen, melyen az Állami Foglalkoztatási Szolgálat is megjelenik standdal, az érdeklődők egy helyen több száz képzési és több ezer álláslehetőség közül válogathatnak. Az állásajánlatok sokszínűségének köszönhetően a látogatók mérnöki, műszaki, gazdasági, informatikai, jogi, bölcsész-vagy természettudományi végzettséggel is találhatnak számukra megfelelő ajánlatokat. A HVG Állásbörze azonban nem csak munkahelyeket kínál a rendezvényre látogatóknak, hanem akkor is hasznos lehet, ha valaki továbbtanulna, vagy egyszerűen csak szeretné felmérni piaci lehetőségeit, próbára tenné képességeit akár egy szimulált interjún vagy élesben, a kiválasztott cég képviselőjénél.

 

Az álláskeresésen túl…

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja, ami igazán érdekli, a szervezők a rendezvényen különböző „tereket” hoztak létre. Az ÁllásTéren hazai és nemzetközi állásajánlatokat, a KépzésTéren pedig hazai felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, OKJ-s képesítést kínáló vállalkozások képzései várják az érdeklődők jelentkezését. A GyakorlóTér és az ElőadóTér az álláskereséshez nyújt szakmai segítséget, a WebTér, a JátszóTér és az OlvasóSarkok pedig a kikapcsolódásra, pihenésre szolgálnak.

 

Kvíz – játék a honlapon

Szeptember 17-én elindult kvíz-játékunk! A kéthetente megújuló játékban a rendezvényre vonatkozó 13+1 kérdést teszünk fel honlapunk látogatói oldalára. Ha a kérdésekre alkalmanként legalább 13 jó választ ad, sorsoláson vesz részt. A nyeremények a kiállítóink és a szervezők által felajánlott díjak.

Játsszon Ön is velünk! (www.hvgallasborze.hu/kviz)

 

A rendezvényen és a programokon való részvétel ingyenes.

Sőt! A helyszínen a jelentkezési csomagok (önéletrajz, kísérőlevél, bizonyítványmásolatok stb.) összeállításához, sokszorosításához ingyenes számítógép-használatot, fénymásolási és nyomtatási lehetőséget biztosítunk.

 

HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok

 

Időpont:

2008. október 16-17.

 

Helyszín:

SYMA Sport és Rendezvényközpont B csarnok, Budapest

 

További információk:

www.hvgallasborze.hu