MEGHÍVÓ 

 

A Közép-magyarországi Regionális Foglalkoztatási Főosztály tisztelettel meghívja

2008. június 18-án, szerdán, 9 órára

 

„FÓKUSZBAN A LEGRÁSZORULTABB EMBEREK MUNKÁHOZ SEGÍTÉSE” 

CÍMŰ KISTÉRSÉGI KONFERENCIÁRA

 

Helyszín:

 

BUDAPEST (APEH Oktatási Intézet konferenciaterem) III. kerület, Királyok útja 319.

 

 

A Közép-magyarországi Regionális Foglalkoztatási Főosztály a hátrányos helyzetű álláskeresők munkapiaci esélyeinek növelése érdekében térségi konferenciasorozatot szervez.

A konferenciasorozat hetedik helyszínén, Budapesten, a KMRMK Budapest I., II., III. kerületi Kirendeltséghez tartozó partnerszervezetek képviselői találkoznak - munkáltatók, önkormányzatok, civil szervezetek, oktatási-, szociális-, és egészségügyi intézmények vezetői, munkatársai – párbeszédet folytatnak és információt kapnak a térség munkaerő-piaci helyzetéről, a TÁMOP 1.1.2. „Decentralizált programok a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért” és a TÁMOP 1.1.1. „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” projekt céljairól, lehetőségeiről. A konferencia legfontosabb célja a hátrányokkal küzdő emberek munkapiaci esélyteremtése érdekében - az aktuális lehetőségek számbavételével - a közös gondolkodás és cselekvés összehangolása.

 

Megköszönjük, hogy az Ön által képviselt sajtó útján is felhívhatjuk a közvélemény figyelmét  a legrászorultabb emberek számára nyújtott esélyteremtő lehetőségekre.

Előre köszönjük az érdeklődést, a tudósítást és a tájékoztató munkát!

 

Közép-magyarországi Regionális Foglalkoztatási Főosztály

1082 Budapest, Kisfaludy u. 11.

Telefon: 06 1 303 0722; Fax: 06 1 303 0717

http://www.munka.hu/