Útjára indult a HEFOP OMNIBUSZ - rendezvénysorozat
Vita és beszélgetés tabuk nélkül: a HEFOP megvalósításával, a kifizetésekkel, adminisztrációval kapcsolatos tapasztalatok, kérdések nyílt, kötetlen és őszinte megbeszélése.

Milyen az optimális pályázati rendszer? Könnyen elnyerhető pályázati pénzek versus túlbiztosított pályázati rendszer, – avagy hol a középút az egyszerű, zökkenőmentes pályáztatás és az EU által előírt és elvárt garanciális követelmények között?

 

Vegyen részt Ön is az Új Magyarország Program társadalmi vitájában! Találkozzon a második Nemzeti Fejlesztési Terv keretében megújuló Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program döntéshozóival és a tervezéséért felelős szakemberekkel!

 

Útjára indult a HEFOP OMNIBUSZ, mely mintegy 14 helyszínen várja az érdeklődőket. A projektbemutatóval, szakmai vitával és kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött rendezvény a bemutatkozási lehetőségen túl fórumot kínál a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Programban együttműködő civil szervezetek és a szakmai partnerek közötti kapcsolatok erősítésére.

 

A résztvevők pódiumbeszélgetés keretében felvethetik kérdéseiket és megoszthatják tapasztalataikat a HEFOP IH és a HEFOP Gordiusz vezetőivel a pályázás során felmerülő nehézségekről, illetve azok megoldási lehetőségeiről.

 

A HEFOP Omnibusz rendezvényein az érdeklődők találkozhatnak egyes helyi projektekkel, előadást hallhatnak azok sikereiről és nehézségeiről, valamint tájékozódhatnak a központi programok keretében megvalósuló fejlesztésekről.

A rendezvényen bemutatkoznak az infrastrukturális beruházások után megújult foglalkoztatási főosztályok, képviselőik pedig beszámolnak azokról a technikai újításokról is, amelyek az álláskeresőket segítik majd a tájékozódásban.

 

Várjuk ötleteiket, észrevételeiket és kérdéseiket, melyekre a helyszínen szakértőinkkel igyekszünk kielégítő, és teljeskörű válaszokat adni.

  

A HEFOP OMNIBUSZ következő állomásai:

 

Időpont

 

Helyszín

 

május 25.

Nyíregyháza

4400 Hotel Korona, Dózsa György út 1.

június 1.

Szeged

6726 Hotel Forrás, Szent-Györgyi Albert utca 16-24.

június 8.

Győr

9021 Hotel Rába, Árpád utca 34.

június 15.

Lillafüred (Miskolc)

3517 Hotel Palota, Erzsébet sétány 1.

 

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb Omnibusz állomást, majd részvételi szándékát   az info.hefop@fmm.gov.hu e-mail címen jelezze.

 

A regisztrált jelentkezők számára rendezvényeink ingyenesek.

 

 

Szeretettel várjuk a HEFOP Omnibusz rendezvényein!