Infrastruktúrafejlesztés

 

A fő célkitűzés továbbra is a kirendeltségek információs terének kialakítása. Ezzel segítik a szolgáltatásfejlesztésben megfogalmazott új feladatok ellátását, mindenekelőtt az önkiszolgálást, az öninformálódást – természetesen modern irodai környezetben, a Phare-projektben kidolgozott arculati elemekkel (színekkel, formákkal).

 

A komponens keretében a Franchise könyv nyomtatása elnevezésű projekt már befejeződött. A dokumentumot megkapták a megyei foglalkoztatási főosztályok. A kézikönyv az információs terek kialakításánál gyakorlati útmutatóként szolgál a szerződéses partnerek és a munkatársak számára.

 

A cél 60 kirendeltség információs terének kialakítása 2006. december végéig. A munka négy ütemben folyik. A 2004-ben megkezdett „0”. ütemként megvalósuló 10 kirendeltségből hét  (Nagykáta, Gárdony, Bp. Baross u., Szolnok, Zalaegerszeg, Szécsény, Kaposvár) műszaki átadása és információs terének  berendezése megtörtént, további 3 kirendeltség (Békéscsaba, Szigetvár, Salgótarján) műszaki átadása októberben várható.

 

 

 

 

 

 

Az I. ütemben szereplő 19 kirendeltség tervezési (építész, belsőépítész) munkái befejeződtek, a közbeszerzési eljárás keretében kiválasztott kivitelezőkkel a szerződést megkötötték, a munkaterületek átadása folyamatban van. A kirendeltségek kivitelezése az ütemtervnek megfelelően halad, az átadás határideje 2005. december.

 

A II. ütemben szereplő 19 kirendeltség tervezési munkái befejeződtek, a kivitelező kiválasztására a közbeszerzési eljárást elindították.    

 

Ezzel párhuzamosan zajlanak a III. ütem tervezési munkái. A véglegesítés előtti kiviteli tervdokumentációkat bemutatják a kirendeltségek és a megyék vezetőinek. A komponens feladatait tekintve már valamennyi projektnél gőzerővel halad a megvalósítás.