Kedves Olvasó!

 

 

A HEFOP 1.2 intézkedés, amelyben az Állami Foglalkoztatási Szolgálat fejlesztése, modernizációja folyik már két és fél év tapasztalatait tudhatja maga mögött. Az ehhez kapcsolódó Hírlevélnek pedig a hatodik számából tájékozódhat az Olvasó.

 

Reméljük, ez által mind több munkatársunkhoz és a Szolgálattal kapcsolatban lévő szervezetekhez eljutottak már eddig is azok az információk, amelyek bemutatják a modernizáció eredményeit.

 

Pirisi Károly

főigazgató

Foglalkoztatási Hivatal

 

Mind a nyomtatott formájú Hírlevélben, mind pedig a www.munka.hu internetes portálon igyekszünk hasznos hírekkel szolgálni azokról a szervezetben végbemenő történésekről, amelyek meghatározóak a jelen, de a szervezet jövője szempontjából is.

 

A HEFOP 1.2 intézkedés keretében 60 kirendeltség felújítása szerepel a tervekben. Eddig 39 kirendeltség került felújításra, a hátralévők pedig 2007. első negyedévéig átadásra kerülnek. Folytatódik az informatikai rendszer fejlesztése, illetve a munkatársak képzése is.

 

Biztatom Önöket, küldjék el számunkra a Hírlevéllel és a modernizációval kapcsolatos észrevételeiket a hefop1.2@lab.hu e-mail címre!

 

A további eredményes együttműködés reményében szeretném megköszönni ez évi munkájukat és boldog, békés ünnepeket kívánok!