Jelen kérdőíves felmérés a TÁMOP 1.3.1. kódszámú, A foglalkoztatási szolgálat fejlesztése az integrált munkaügyi és szociális rendszer részeként című kiemelt projekt 3.6 alprojektjének (Nemzetközi és határmenti együttműködések támogatása) részét képezi. Az alprojekt célja az országok közötti munkaerő mobilitás elősegítése, a foglalkoztatást elősegítő transzregionális, határon átnyúló, komplex munkaerő-piaci szolgáltató hálózat együttműködési feltételeinek támogatása. Ebben az együttműködésben a civil szféra kiemelten fontos.

 

Felmérésünk közvetlen célja a határmenti munkaerő-piaci intézmények együttműködéseinek intenzívebbé tétele érdekében az adott határszakaszon működő, aktív, foglalkoztatáspolitikai tevékenységet végző civil szervezetek felkutatása. A kitöltött kérdőívekből adatbázist hozunk létre, mely a civil szektor és a munkaügyi szervezet további hatékonyabb együttműködését szolgálja.

A kérdőív kitöltése önkéntes, az adatokat bizalmasan, kezeljük és kizárólag szakmai célokra használjuk fel.

 

A további sikeres közös munka és partnerség érdekében tisztelettel kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet! Amennyiben úgy érzi, hogy szervezete nem végez kifejezetten foglalkoztatáspolitikai tevékenységet, kérjük, hogy próbálja meg akkor is kitölteni a kérdőívet. Kérjük, segítse munkánkat azzal is, hogy a kérdőívet (linket) továbbküldi partnereinek, akár a határon túlra is, amennyiben ennek nyelvi akadálya nincs.

 

Köszönjük!