A vizsgaszervező intézmény tagintézménye (egyetemi kar) lehet –e vizsgaszervező? Használható-e a tagintézmény bélyegzője?

Igen, de abban az esetben, ha a vizsgaszervező tagintézményénél (vagy karánál) folyt a képzés, és a vizsga, a külíven a vizsgaszervező intézmény (nem a tagintézmény, vagy egyetemi kar) adatainak feltüntetése szükséges. Csak a vizsgaszervező intézmény bélyegzője fogadható el a törzslap hitelesítésénél és a záradékolásnál is. Fontos, hogy nem a tagintézmény (vagy egyetemi kar), hanem a vizsgaszervező intézmény vezetője írjon alá a külíven.

Kérdésével megtalál minket az alábbi e-mail címen (torzslapnyilvantartas@nive.hu), vagy az alábbi telefonszámon (06-1) 261-4254.

Bélyegző használat a törzslapon

A külíven a vizsgaszervező intézmény (nem a tagintézmény, vagy egyetemi kar) fejlécbélyegzőjének használata szükséges. Amennyiben nem rendelkeznek ilyennel, a fejlécben tüntessék fel a vizsgaszervező intézmény pontos nevét, címét, és lássák el a vizsgaszervező intézmény körbélyegzőjével.

Csak a vizsgaszervező intézmény körbélyegzője fogadható el a hitelesítésnél és a záradékolásnál is. A vizsgabizottság bélyegzője a bizonyítványok kiállításánál használható, figyelembe véve a 20/2007. (V.21.) SzMM rendelet 32. § (6) (modul rendszerű vizsgák esetében),
a 26/2001. (VII. 27.) OM rendelet 37. § (5) bekezdésében (hagyományos rendszerű vizsgák esetében) előírtakat.

Kérdésével megtalál minket az alábbi e-mail címen (torzslapnyilvantartas@nive.hu), vagy az alábbi telefon számon (06-1) 261-4254.