Akkreditált továbbképzés – A szociális intézmények vezetőinek, szakdolgozóinak, fenntartóinak elméleti és gyakorlati felkészítése az ágazatot érintő aktuális információs fejlesztésekre, elektronikus dokumentációk használatára, a jogszabályváltozásokra – 2010. szeptember 29.

Tisztelt Jelentkező!

 

Tájékoztatjuk, hogy a létszám betelt, így további jelentkezéseket nem áll módunkban regisztrálni.

 

Megértését köszönjük.

 

 

A szociális intézmények vezetőinek, szakdolgozóinak, fenntartóinak elméleti és gyakorlati felkészítése az ágazatot érintő aktuális információs fejlesztésekre, elektronikus dokumentációk használatára, a jogszabályváltozásokra.

 

Szeretettel várjuk  a fenntartók, szociális intézmények és szolgáltatást nyújtó területen dolgozó munkatársakat, a „Szociális ágazati információs rendszerek szabályai, gyakorlata és népszerűsítése” című szakmai tanácskozásra.
 
A továbbképzés helyszíne: 1086. Budapest Szeszgyár u.4. V. emelet 501/A.
Az továbbképzés időpontja: 2010. szeptember 29. (9.00- 16.50)
Az akkreditált továbbképzés engedélyszáma: K-05-057/2009
A továbbképzéssel szerezhető pontérték: 5 pont
 
A szakmai tanácskozás legfontosabb célja, hogy megismertessük az érdeklődőkkel az éppen aktuális jogszabályváltozásokat, jogszabályi előírásokat, a tájékoztatást, tájékozódást szolgáló információs eszközök használatát, és a TÁMOP program e célcsoportra vonatkozó fejlesztéseit. Minden szolgáltatást biztosító számára rendkívül fontos a korszerű eszközökkel elérhető, azonnali, gyors információszerzés és használat – ennek modern eszközökkel történő elérését kívánjuk a szakmai munka fejlesztése és az ellátásra szorulók jobb információhoz jutása érdekében ezekkel a tanácskozásokkal is segíteni.
A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal az év során, összesen 1 alkalommal (1x7 óra időtartamban) szervezi meg a szakmai tanácskozást. Az előadók neves szakemberek, akik az előadások után konzultációk keretében segítik a résztvevők munkáját.
 
A továbbképzés részvételi díja: 0,- Ft.
 
A továbbképzés elvégzéséről igazolást a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal csak azok számára adhat ki, akik részt vesznek a munkában.
 
A szakmai tanácskozás szakmai programját a tervezett időpontokkal, és a kitöltve visszaküldendő jelentkezési lapot a meghívóhoz mellékeljük.

 

Kérjük, hogy szíveskedjék részvételi szándékát 2010. szeptember 20-áig a jelentkezési lap megküldésével jelezni.

 

A jelentkezéseket fogadja: Csonka Erzsébet
E-mail: csonkae@lab.hu Fax: 06-1-459-1074
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szakmai tanácskozáson való részvétel korlátozott számú, ezért beérkezés sorrendjében tudjuk a jelentkezéseket elfogadni. A képzésen csak azok vehetnek részt, akik a jelentkezést követően visszaigazolást kapnak.
   
Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését programunk iránt és hamarosan képzésünk résztvevői között üdvözölhetjük!

 

Budapest, 2010. szeptember 3.