Az idei március 15-i ünnepség alkalmából a Nemzeti Munkaügyi Hivatal dolgozói is kitüntetésben részesültek. A 2013. március 12-i, a Nemzetgazdasági Minisztérium könyvtártermében megrendezett ünnepségen Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át Hervay Judit főosztályvezető-helyettes, a Felügyeleti, Ellátási és Társadalmi Párbeszéd Főosztály munkatársa, Horváth Zsuzsanna az Informatikai Főosztály munkatársa, Nédó Ferenc szakmai koordinátor, a Munkavédelmi Főosztály munkatársa, dr. Orosz Márta jogász, a Munkaügyi Főosztály munkatársa, és Végh Antal alkalmazás üzemeltető, az Informatikai Főosztály munkatársa. Az elismeréseket dr. Cséfalvay Zoltán, az NGM parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkára adta át.

 

Hervay Judit évek óta kimagasló munkát végez a munkanélküli ellátások módszertani anyagainak kidolgozásában.

 

Horváth Zsuzsanna több évtizedes szakmai tapasztalata nagyban segítette a szakmai és funkcionális informatikai rendszerek biztonságos és hatékony működését, folyamatos fejlesztését.

Nédó Ferenc kiváló szakmai felkészültséggel, nagy odaadással, hivatástudattal végzi munkáját.

Dr. Orosz Márta szakterületének meghatározó tagja, hiszen a másodfokú döntésekkel kapcsolatos előzetes jogi kontrollja garanciát biztosít az országosan egységes jogalkalmazási iránynak.

Végh Antal több évtizedes szakmai tapasztalata nagyban segítette a szakmai és funkcionális informatikai rendszereink biztonságos és hatékony működését, a fejlesztések és az üzemeltetés átfedő határvonalán.

 

 

 

Az elismerések átadását ünnepélyes állófogadás zárta.

 

 

Az NMH kitüntetettjeinek csoportképe Komáromi Róbert főigazgató úrral.