Általános tájékoztató a munkaviszonyban állók képzési támogatáshoz

Tájékoztatjuk, hogy lentebb a különböző forrásból nyújtott munkaviszonyban állók képzési támogatása iránt tájékozódhat, illetve munkaadóként nyújthat be elektronikus úton kérelmet a támogatás igénylésére.

 

Az elektronikus kérelem beadása csak lehetőség, továbbra is benyújtható a kérelem személyesen az illetékes járási (kerületi) hivatalnál.

 

Figyelem: Mielőtt a kérelmet benyújtaná, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi rövid ismertetőt.

 

A támogatás iránti kérelmet a képző intézmény ajánlatával együtt a képzés megkezdése előtt a munkaadó telephelye szerinti illetékes járási hivatalhoz egy példányban kell benyújtani.

A képzés támogatására a munkaadó által a telephely szerinti illetékes járási hivatalhoz benyújtott kérelem alapján kerül sor.

 

Figyelem: A munkaviszonyban állók képzési támogatása nem érhető el általánosan mindenkor, mindehol és minden (hazai) forrásból az ország összes területén, ezért is fontos az előzetes tudakozódás.

 

A munkaviszonyban állók képzési támogatása részletes tájékoztatóit is lentebb találja.

 

Az elérhető tájékoztató anyagokból betekintést nyerhet, tájékozódhat arról, hogy Ön, mint munkaadó megfelel-e a jogszabályi feltételeknek. További feltételekért keresse fel a járási (kerületi) hivatalt, ahol a támogatás igénybevételéhez a segítséget biztosítják.

 

A járási (kerületi) hivatalok elérhetőségét ide kattintva találja.

 

 

Tájékoztató a munkaviszonyban állók képzési támogatásához

        

 

Kérelem a munkaviszonyban állók képzési támogatásához

          

 

Kérelem a megállapodás megkötése céljából (a munkaerőigény meghatározott képzési szakirányban történő betöltése érdekében)

 

Kérelem megállapodás megkötése céljából a GINOP-5.1.1-15/2015-00001 "Út a munkaerőpiacra" elnevezésű kiemelt munkaerő-piaci programban (a munkaerőigény kielégítése céljából igényelt képzési szakirányban)

 
 

 

Tájékoztató de minimis támogatás szabályairól

 

 

Frissítve: 2019. május