"Szak(ma)kör" Légy a munka részese, Rád vár Heves vármegye"

  • Kezdőlap
  • Hírek
  • "Szak(ma)kör" Légy a munka részese, Rád vár Heves vármegye"
NYOMTATÁS
BETŰMÉRET
A Top_Plusz-3.1.1-21-HE1-2022-00002 azonosító számú "Paktum a Gazdaság- és Foglalkoztatásfejlesztésért Heves megyében" című projekt keretében 2. alkalommal kerül megrendezésre a  "Szak(ma)kör 2.0" szabadtéri, interaktív pályaorientációs rendezvény.
 
A rendezvény időpontja:              2023.09.15. (péntek)  10:00 - 15.00 óra
A rendezvény helyszíne:               Eger, Eszterházy tér

Az elsősorban általános iskola 7-8. osztályos, valamint 11-12-es középiskolások részére szóló rendezvényen állásajánlatokkal, felnőttek szakmai oktatásának lehetőségeiről is tájékozódhatnak az álláskeresők és pályamódosítók.

A rendezvényen a pályaválasztás előtt álló diákok figyelmét szeretnék felhívni a szakképzettség és a magasabb szakmai és iskolai végzettség megszerzésének esélyt növelő hatására a munkaerő-piacon, segíteni őket a piacképes szakképzettség megszerzésében, a megfelelő szakmai elképzelés kialakításában, illetve a szakmaválasztáshoz kapcsolódó információk megszerzésében, pályatanácsadásban. 

A TOP_PLUSZ-3.1.1-21 program keretében megrendezésre kerülő interaktív rendezvénnyel a szervezők a foglalkoztatási aktivitás növeléséhez, a munkahely teremtéshez és a jövő szakembereinek biztosításához is szeretnének hozzájárulni. 

Rendezvényüket összekötötték a -  tavalyi évi sikeres tapasztalatok alapján -  a IX. Civil Véradással, amelynek részleteiről itt tájékozódhat. 

A rendevény részletes programja  Tovább

TOVÁBBI RÉSZLETEK ERRŐL:

Megosztás:

Kapcsolódó tartalmak