INVALID CALL!
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Vissza a pályára az EURES-sel!

Ingyenes és biztonságos online állásbörzével segít állást találni az EURES Magyarország hálózat

NYOMTATÁS
BETŰMÉRET

Az EURES (European Employment Services - Európai Foglalkoztatási Szolgálat) a koronavírus okozta károk enyhítése érdekében 2020. október 8-án 10.00-16.00 óra között Európai Online Állásbörzét rendez. Az esemény csak az interneten lesz, az Európai Bizottság European Job Days weboldalán. Célja, hogy segítsen az itthon állást keresőknek, fiataloknak, a külföldön élő magyar munkavállalóknak, és a munkaerő-felvételben érdekelt magyarországi vállalatoknak, munkaadóknak. Az állásnap szinte minden ágazatból várja az érdeklődőket. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

EURES online állásbörze flyer 2020

Az EURES Magyarország és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legnagyobb nemzetközi toborzási eseménye lehetőséget kínál, hogy biztonságos körülmények között, online eszköz segítségével találhassanak egymásra az állásra pályázók és a szabad pozíciókat kínáló, Magyarországon működő vállalkozások. Az innovatív technológiának köszönhetően azok az érdeklődők is bekapcsolódhatnak az állásbörzébe, akik a rendezvény ideje alatt egy másik országban tartózkodnak, ugyanakkor szeretnének tájékozódni a koronavírus járvány utáni megváltozott magyarországi munkaerőpiacról, munkalehetőségekről, valamint élet- és munkakörülményekről.

Számos minőségi, azonnal betölthető pozíció áll rendelkezésre a magyarországi cégeknél, ahol a hazai és nemzetközi tapasztalat a nyelvtudással együtt rendkívüli értéket jelent, így a rendezvény segítséget nyújthat a külföldről hazatérő magyar munkavállalók számára is. A cégeknek lehetőséget kínál, hogy nemzetközi tapasztalattal és gyakorlattal, idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint a korábbinál nagyobb körben, az európai munkaerőpiacon is megszólítsanak nyitott és érdeklődő munkavállalókat - mindezt ingyenesen, utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.

Az online állásbörze 2020. október 8-án, csütörtökön 10.00-16.00 óra között a www.europeanjobdays.eu weboldalon lesz elérhető. Ez idő alatt az álláskeresők a feltöltött szakmai önéletrajzukkal közvetlenül jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, chaten keresztül kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár felvételi interjún is.

Az EURES Magyarország hálózat tanácsadói az esemény alatt támogatást nyújtanak a résztvevőknek, tájékoztatást adnak a munkaerőpiacról, élet- és munkakörülményekről, valamint hasznos gyakorlati tudnivalókról a mielőbbi sikeres elhelyezkedéshez.

Az online állásbörzén való ingyenes részvételhez a cégeknek regisztrálniuk kell kiállítóként 2020. szeptember 30-ig a www.europeanjobdays.eu weboldalon, majd feltölteni a bemutatkozó oldalukat és a állásajánlataikat. Az álláskeresői regisztráció augusztustól nyílik meg.

Találkozzunk a pályán!

Érdekel

További információ az EURES Magyarország weboldalán: eures.munka.hu

Az Európai Online Állásbörze weboldala: www.europeanjobdays.eu

Az esemény Facebook oldala: Facebook-esemény

TOVÁBBI RÉSZLETEK ERRŐL:

Állásbörze EURES

Megosztás:

Kapcsolódó tartalmak