" />

"SzakMa-vár" címmel pályaválasztási napot tartottak a Kanizsa Arénában

"SzakMa-vár" címmel 2023. október 25-én pályaválasztási napot tartottak a Kanizsa Arénában a Nagykanizsai Szakképzési Centrum, a vármegyei és városi kereskedelmi és iparkamara, valamint a Zala Vármegyei Kormányhivatal együttműködésében. A fiatalok megalapozott pályaválasztási döntését elősegítő rendezvényen mintegy hatszáz nyolcadikos diák ismerkedhetett meg a szakképzés kínálta lehetőségekkel.

  • Kezdőlap
  • Megye
  • Zala
  • "SzakMa-vár" címmel pályaválasztási napot tartottak a Kanizsa Arénában
NYOMTATÁS
BETŰMÉRET
"SzakMa-vár" címmel 2023. október 25-én pályaválasztási napot tartottak a Kanizsa Arénában a Nagykanizsai Szakképzési Centrum, a vármegyei és városi kereskedelmi és iparkamara, valamint a Zala Vármegyei Kormányhivatal együttműködésében. A fiatalok megalapozott pályaválasztási döntését elősegítő rendezvényen mintegy hatszáz, a nagykanizsai és letenyei járásokban tanuló nyolcadikos diák ismerkedhetett meg a szakképzés kínálta lehetőségekkel.
A pályaválasztási napon bemutatkoztak a térség szakképző intézményei, az érdeklődőknek lehetőségük nyílt interaktív módon megismerkedni a képzési kínálaton szereplő szakirányokkal. A diákok mellett a végzős osztályok osztályfőnökei szakmai konferencián vehettek részt, ennek keretében Dr. Sifter Rózsa, Zala vármegye főispánja köszöntötte a megjelenteket, illetve sor került a Kormányhivatal által szervezett rajzpályázat és nyereményjáték díjainak átadására is. A napot pályaválasztási szülői értekezlet zárta.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ERRŐL:

Megosztás:

Kapcsolódó tartalmak