A munkaerő-kínálat bővítése és fejlesztése (GINOP_Plusz-3.1.1-23-2024-00001)

  • Kezdőlap
  • Tudnivalók
  • A munkaerő-kínálat bővítése és fejlesztése (GINOP_Plusz-3.1.1-23-2024-00001)
NYOMTATÁS
BETŰMÉRET

GINOP+

Tisztelt Érdeklődők!

2024. május 16. napjától megnyílt a lehetőség A munkaerő-kínálat bővítése és fejlesztése elnevezésű munkaerőpiaci programba - amelynek főbb keretei  itt olvashatóak - való jelentkezésre, belépési pontként az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalok foglalkoztatási osztályai szolgálnak.

A program azoknak a 30-64 év közötti személyeknek a munkához, munkatapasztalathoz vagy piacképes tudáshoz jutását támogatja, akik jelenleg nem dolgoznak és álláskeresőként vagy szolgáltatást kérőként nyilvántartásba vételüket kérték a lakóhelyük vagy tartózkodási helyük szerint illetékes (az illetékesség kapcsán segítséget ide kattintva talál)  járási (fővárosi kerületi) hivatal foglalkoztatási osztályán. 

A program indulásával párhuzamosan 2024. május 16. napjától már kérelmezhető támogatásokról (bértámogatás, lakhatási támogatás álláskeresőnek, utazási támogatás álláskeresőnek) és a 2024. június 03. napjától kérelmezhető támogatásoktól (képzéshez nyújtható álláskeresést ösztönző juttatás és szolgáltatások ideje alatt nyújtható pénzbeli juttatás) a lenti, kapcsolódó tartalmak alatt érhetők el a Hirdetmények, továbbá a támogatások kérelmezését segítő minták és egyéb dokumentumok. 

Hamarosan további információkkal jelentkezünk, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel jelen oldali híradásainkat. A programba való bevonás, valamint a programban kérelmezhető támogatások kapcsán kérjük forduljanak a járási (fővárosi kerületi) hivatal foglalkoztatási osztályainak munkatársaihoz.

Bértámogatás
Tovább
Lakhatási támogatás álláskeresőknek
Tovább
Utazási támogatás álláskeresőknek
Tovább
Képzéshez nyújtható álláskeresést ösztönző juttatás
Tovább
Szolgáltatások ideje alatt nyújtható pénzbeli juttatás
Tovább

TOVÁBBI RÉSZLETEK ERRŐL:

Megosztás:

Kapcsolódó tartalmak