Szolgáltatások ideje alatt nyújtható pénzbeli juttatás

NYOMTATÁS
BETŰMÉRET

GINOP+

Tisztelt Érdeklődő!
A munkaerő-kínálat bővítése és fejlesztése elnevezésű munkaerőpiaci programban  - amelynek főbb keretei  itt, további részletei itt olvashatóak - 2024.06.03. nappal szolgáltatások ideje alatt nyújtható pénzbeli juttatás vált kérelmezhetővé a programban résztvevő személyek számára a munkaerőpiaci helyzetük javításának elősegítése érdekében. 
A juttatás a szolgáltatást kérőnek akkor nyújtható, ha a kérelemben megjelölt szolgáltatás(ok) igénybevételének időtartama harminc napon belül legalább az öt napot eléri, a szolgáltatás(oka)t az állami foglalkoztatási szerv - vagy az állami foglalkoztatási szerv az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságon (OFA) keresztül - nyújtja, valamint a szolgáltatást kérő álláskeresési ellátásban nem részesül, vagy keresőtevékenységet nem folytat. A juttatás napi összege megegyezik a megállapítás napján hatályos napi kötelező legkisebb munkabér 70%-ával.
A foglalkoztatást elősegítő szolgáltatások ideje alatt nyújtható pénzbeli juttatás további részletei a lenti kapcsolódó tartalmak alatti Hirdetményben olvashatóak. A kapcsolódó tartalmakban a kérelem benyújtását segítő iratminta és dokumentumok is megtalálhatóak.
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük forduljon a lakóhelye/tartózkodási helye szerint illetékes (az illetékesség kapcsán segítséget ide kattintva talál) állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalhoz.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ERRŐL:

Megosztás:

Kapcsolódó tartalmak