INVALID CALL!
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Munkaerő fejlesztési támogatás

NYOMTATÁS
BETŰMÉRET

Tájékoztató ,,A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül" című GINOP Plusz-3.2.1-21 kódszámú projekt megindulásáról

 

A támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak továbbadott támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket. Ennek érdekében a munkaadók az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalhoz benyújtott kérelem alapján támogatást kaphatnak.

A Felhívás alapján az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok által alkotott konzorcium a munkanélküliek ellátásáról 1991. évi IV. törvény továbbá a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról szóló 100/2021. (II. 27.) Korm. rendelet felhatalmazása alapján feltételesen vissza nem térítendő támogatásként nyújtja. A program forrását az Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja. Támogatás képzési költségre és bértámogatásra igényelhető.

Felhívjuk a tisztelt érdeklődő figyelmét, hogy a Ügyfélkapun történő adatrögzítés előtt a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) bejelentkezés szükséges.

Kérelem 2021. október 1. napjától nyújtható be az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kijelölt, állami foglalkoztatási szerv hatáskörében eljáró kiemelt partnerként nevesített Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal hivatali kapujára. > Tovább a hivatali kapura

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy megjelent a  GINOP Plusz-3.2.1-21 Képzési névsor kitöltő, amely az alábbi helyen érhető el :> Tovább a hivatali kapura  (Kérjük ügyeljen arra, hogy pontosan adja meg a pályázathoz tartozó képzés gépi azonosítóját!)

A kiemelt partner a ginopplusz321@csongrad.gov.hu címen online, a 06-62-680-960 számon telefonos ügyfélszolgálatot biztosít.

A jelenlegi meghirdetési szakasz során a rendelkezésre álló keretösszeg 15 milliárd forint.

Tájékoztatjuk a Pályázókat, hogy a programhoz kapcsolódó kitöltő felület 2021. október 01. napjával lesz elérhető.

Annak érdekében, hogy segítsük az érdeklődő vállalkozásokat abban, hogy a számukra leghatásosabb képzéseket tudják kiválasztani a támogatási program keretében, készítettünk egy rövid, lényegretörő digitális útmutatót, amely egy egyszerű regisztráció után bárki számára elérhető itt.

A támogatás további részletei a Kapcsolódó tartalmak alatti HIRDETMÉNY dokumentumban olvashatóak.

 

Megjelent: 2021. szeptember

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK ERRŐL:

Megosztás:

Kapcsolódó tartalmak

  Image Description

  a

  Hirdetmény
  Bővebben
  Image Description

  a

  szabad vállalkozási zónák (SZVZ) települései
  Bővebben
  Image Description

  a

  Tervezési segédlet a képzési díjakhoz
  Bővebben
  Image Description

  a

  DÖNTÉSHOZÓ ÉS DÖNTÉS-ELŐKÉSZÍTŐ SZEMÉLYEK MEGYEI FŐOSZTÁLYONKÉNT (2021.10.01)
  Bővebben
  Image Description

  a

  Kiemelt ágazatok listája
  Bővebben
  Image Description

  a

  GYIK-GINOP PLUSZ-3.2.1-21
  Bővebben
  Image Description

  a

  Képzési ütemterv a GINOP Plusz-3.2.1-21 névsor űrlap kötelező melléklete
  Bővebben