INVALID CALL!
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Munkaerő fejlesztési támogatás

NYOMTATÁS
BETŰMÉRET

Tájékoztató ,,A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül" című GINOP Plusz-3.2.1-21 kódszámú projekt megindulásáról

 

A támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak továbbadott támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket. Ennek érdekében a munkaadók az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalhoz benyújtott kérelem alapján támogatást kaphatnak.

A Felhívás alapján az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok által alkotott konzorcium a munkanélküliek ellátásáról 1991. évi IV. törvény továbbá a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról szóló 100/2021. (II. 27.) Korm. rendelet felhatalmazása alapján feltételesen vissza nem térítendő támogatásként nyújtja. A program forrását az Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja. Támogatás képzési költségre és bértámogatásra igényelhető.

Kérelem 2021. október 1. napjától nyújtható be az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kijelölt, állami foglalkoztatási szerv hatáskörében eljáró kiemelt partnerként nevesített Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal hivatali kapujára. > Tovább a hivatali kapura

A kiemelt partner a ginopplusz321@csongrad.gov.hu címen online, a 06-62-680-960 számon telefonos ügyfélszolgálatot biztosít.

A jelenlegi meghirdetési szakasz során a rendelkezésre álló keretösszeg 15 milliárd forint.

Tájékoztatjuk a Pályázókat, hogy a programhoz kapcsolódó kitöltő felület 2021. október 01. napjával lesz elérhető.

Annak érdekében, hogy segítsük az érdeklődő vállalkozásokat abban, hogy a számukra leghatásosabb képzéseket tudják kiválasztani a támogatási program keretében, készítettünk egy rövid, lényegretörő digitális útmutatót, amely egy egyszerű regisztráció után bárki számára elérhető itt.

A támogatás további részletei a Kapcsolódó tartalmak alatti HIRDETMÉNY dokumentumban olvashatóak.

 

Megjelent: 2021. szeptember

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK ERRŐL:

Megosztás:

Kapcsolódó tartalmak

  Image Description

  a

  Hirdetmény
  Bővebben
  Image Description

  a

  szabad vállalkozási zónák (SZVZ) települései
  Bővebben
  Image Description

  a

  Tervezési segédlet a képzési díjakhoz
  Bővebben
  Image Description

  a

  DÖNTÉSHOZÓ ÉS DÖNTÉS-ELŐKÉSZÍTŐ SZEMÉLYEK MEGYEI FŐOSZTÁLYONKÉNT (2021.10.01)
  Bővebben
  Image Description

  a

  Kiemelt ágazatok listája
  Bővebben